Meniu

Detalii Decret 955 din 13 Iulie 2006


Decret 955 din 13 Iulie 2006

Nr: 955/2006

Decret privind promulgarea Legii pentru prorogarea termenului prevăzut la art. 1 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 168/2005 privind aprobarea scoaterii din rezerva de stat, sub formă de împrumut, a unor cantități de combustibil pentru Societatea Comercială de Producere a Energiei Electrice și Termice "Termoelectrica" - S.A., filialele sale, complexurile energetice Craiova, Rovinari și Turceni, Regia Autonomă pentru Activități Nucleare - Sucursala "ROMAG-TERMO" și centralele termice și electrice de termoficare aflate în administrarea consiliilor județene și locale.

De cine a fost data legea: Președintele României

Președintele României -- Decret privind promulgarea Legii pentru prorogarea termenului prevazut la art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 168/2005 privind aprobarea scoaterii din rezerva de stat, sub forma de imprumut, a unor cantitati de combustibil pentru Societatea Comerciala de Producere a Energiei Electrice si Termice îTermoelectrica“ — S.A., filialele sale, complexurile energetice Craiova, Rovinari si Turceni, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare — Sucursala îROMAG-TERMO“ si centralele termice si electrice de termoficare aflate in administrarea consiliilor judetene si locale In temeiul prevederilor art. 77 alin. (1) si ale art. 100 alin. (1) din Constitutia Romaniei, republicata, Presedintele Romanieid e c r e t e a z a: Articol unic. — Se promulga Legea pentru prorogarea termenului prevazut la art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 168/2005 privind aprobarea scoaterii din rezerva de stat, sub forma de imprumut, a unor cantitati de combustibil pentru Societatea Comerciala de Producere a Energiei Electrice si Termice îTermoelectrica“ — S.A., filialele sale, complexurile energetice Craiova, Rovinari si Turceni, Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare — Sucursala îROMAG-TERMO“ si centralele termice si electrice de termoficare aflate in administrarea consiliilor judetene si locale si se dispune publicarea acestei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I. PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU Bucuresti, 13 iulie 2006. Nr. 955. PARLAMENTUL ROMANIEI CAMERA DEPUTAfiILORSENATUL. a); b); c); d); e); f); g); h); i); j); k); l); m)

Link monitorul oficial.
Ultima actualizare: 2024-03-19 15:18:26

Data adaugarii:2023-12-05 17:08:07

Pentru sugestii/colaborari ne puteti contacta la 0728 787 372.

Pentru colaborari, putem ajuta pe partea de digitalizare SSM, sau software facut la comanda (website, aplicatii, automatizari etc)